A GÖDÖLLŐI INGATLANKÖZŐPONT KÍNÁLATÁBAN. Hatvanban eladó új építésű lakás az első, a második és a harmadik emeleten.

Feladva: 2018. Jul. 02., 08:23 | Megtekintés: 764 | Azonosító: #4237

48300000Ft

Ország:   Magyarország
Megye:   Heves
Város:   Hatvan
Szobák száma:   5
Fürdőszobák száma:   1
Telek alapterület:   1565 m2
Építés éve:   2018
Állapot:   Új építésű
Méret:   1000 - 2000 m2

 

A GÖDÖLLŐI INGATLANKÖZŐPONT KÍNÁLATÁBAN. Hatvanban eladó új építésű lakás az első, a második és a harmadik emeleten. Mindegyik 74,70 m2-es lakás Dél-Nyugati tájolású és tartozik hozzájuk egy-egy udvarra néző 3,15 m2-es erkély. A második és harmadik emeleti lakások emellett kiegészülnek egy-egy utcára néző, 2,25 m2-es erkéllyel. Az erkélyek nincsenek benne a lakás alapterületében.
A 4 emeletes, tégla építésű és lifttel ellátott lakások modern design-t képviselnek. A város mindössze 30 percre van Budapesttől. A közlekedés kiváló, a busz és a vonat is itt, a város központjában áll meg, illetve a 3-as út egy háztömbnyire halad el. Hatvan jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő város.
A társasházban más-más alapterületű lakások is megvásárolhatóak.
A szobák magas minőségű laminált padlóval, a többi helyiség első osztályú kerámia burkolattal készül. A konyha mosogató pulttal, a fürdőszoba káddal és mosdóval lesz felszerelt, a mosdós wc külön helyiségbe van tervezve. A kivitelezők rugalmasságának köszönhetően egyéni kérésre egy lakáson belül a válaszfalak elhelyezése módosítható. A lakástulajdonos maga határozhatja meg a falak színét és a kiváló minőségű laminált parketta valamint az első osztályú kerámia burkolatok árnyalatát a gyártók által megadott színskálából.
A külső homlokzat hőszigetelést kap, a lakásokat elválasztó falak pedig hang-gátló téglából kerülnek megépítésre. A homlokzati ablakok valamint az erkélyajtó korszerű, kiemelt hőszigetelésű, 3 kamrás üvegezéssel készülnek. A meleg vizet és a fűtést központi, kiváló minőségű ELCO kazán biztosítja radiátoros hőleadással külön hőmennyiség-mérővel felszerelten. A területrn igényesen parkosított belső udvar is kialakításra kerül, mely később a tulajdonosok további kívánságára alakítható akár egy kis játszótérré vagy japán kertté.

A lakások megvásárlása 30% előleggel lehetséges, mely földterületi tulajdonjogot ad, utána 3x20%-os szakaszos finanszírozással lesz folyamatban. A legutolsó 10%, a kulcs átadásakor kerül kifizetésre.
Természetesen az építkezés bármelyik szakaszában lehetséges tulajdonjogot szerezni a vételár kifizetésével.. Mivel népszerű belvárosi ingatlanokról van szó, javasolt minél előbb tulajdonossá válni.

ÁTADÁSI HATÁRIDŐ: 2018. novemberHivatkozási szám:2515510.

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Pintér Nándor (20) 218-8591 pinternandor@godolloi.hu

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Felszereltség
  Étkező   Lift   Kert, park
  Új építésű
Hirdető adatai
Név: Gödöllő Ingatlanközpont
Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György u. 18. fszt. 1.
Telefon: +36 20 944-7025
Felhasználó többi hirdetése
E-mail küldés

Milyen karakterek láthatóak a képen?
A lehetséges variációk kisbetűk és számok 1-től 9-ig